sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kuulumiset


Valmennukset on jatkuneet ja niistä on ollut kyllä ihan hirveesti hyötyä! Salli on tasottunut edestä tosi paljon ja laukka on aikalailla työnalla, mut ei mun mielestä ollenkaan huono verrattuna vaikka vuoden taakse. :)
Tän viikon Salli on saanut olla vähän vapaammin. Ärsyttää kun joka päivä sataa eikä viitsisi koko ajan pyöriä vaan maneesissa, kun ei pääse maastoilemaan. Toisaalta olen nyt sanonut, että onneksi on se maneesi, kenttä on ollut niin märkä ettei siinä olisi pystynyt läheskään minään päivänä menemään. nääh, selityksiä omalle laiskuudelle..

Tilasin Sallille Horzelta back on trackin suojat, kun takasissa on ollut koko kesän hirveästi nestettä, eikä ole kylmäyksestä ollut mitään hyötyä. Takasiin olisin vaan tarvinnut, mutta oli pakko ottaa sitte etusiinkin, hups. Kokeillaan auttaako suojat ja onhan ne ihan pirun tyylikkäätkin! Samalla Salli sai eskadronin mustan yleishuovan. Mulla on sillä samanlainen punainen ja oon tykännyt siitä niin paljon, että tilasin toisen värisenkin. Ja Otto sai 7-v synttärilahjaksi uuden flexin, kerrankin eläimille jotain eikä aina vain itselle.

 

 
huopa ja suojat

 
 

Tässä vähän havainnollistavaa kuvaa takasten nesteestä.
 Oletan että ne on tullut siitä, kun ruoho on niin sokeripitoista tänä kesänä.

 
Näillä kehtaa kurassa tallustella :D


Ensiviikolla meillä on sitten kaksi valmennusta. Tiistaina koulua ja keskiviikkona pitkästä aikaa esteille! :)

Ps. Söin tässä kirjoittaessani sellaisen Fazerin uutuus Omar-jätskin. Aikas makeeta :D Eikä kyllä niin hyvää kun oletin, odotukset oli meinaan aika korkeella. Seuraavaks täytyy maistaa sitä pätkistä :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti